JS error "Uncaught TypeError: r.slideTo is not a function"

  • In Progress
    Posted in: VITRINE  

  • Member
    Morgan
    August 11, 2017 at 7:57 PM #3011

    Great, you put hundreds of hours into CSS on the site and the JAVASCRIPT breaks…

    So today the ep-modal swiper stopped working without me even coming close to the JS, Chrome’s Console gives me this:

    custom.js:1388 Uncaught TypeError: r.slideTo is not a function
    at Object.onReachBeginning (custom.js:1388)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    at t.b.updateProgress (allscripts.js:781)
    at t.b.slideTo (allscripts.js:782)
    at t.b.init (allscripts.js:782)
    at t (allscripts.js:783)
    at HTMLDivElement.<anonymous> (allscripts.js:781)
    at each (allscripts.js:783)
    at t (allscripts.js:781)
    at VitrineTheme.product_thumbnails (custom.js:1367)
    custom.js:1381 Uncaught TypeError: r.slideTo is not a function
    at Object.onSlideChangeStart (custom.js:1381)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    at t.b.onTransitionStart (allscripts.js:782)
    at t.b.slideTo (allscripts.js:782)
    at Object.onSlideChangeStart (custom.js:1349)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    at t.b.onTransitionStart (allscripts.js:782)
    at t.b.slideTo (allscripts.js:782)
    at Object.onSlideChangeStart (custom.js:1381)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    custom.js:1388 Uncaught TypeError: r.slideTo is not a function
    at Object.onReachBeginning (custom.js:1388)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    at t.b.updateProgress (allscripts.js:781)
    at t.b.slideTo (allscripts.js:782)
    at t.b.init (allscripts.js:782)
    at t (allscripts.js:783)
    at HTMLDivElement.<anonymous> (allscripts.js:781)
    at each (allscripts.js:783)
    at t (allscripts.js:781)
    at VitrineTheme.product_thumbnails (custom.js:1367)
    custom.js:1388 Uncaught TypeError: r.slideTo is not a function
    at Object.onReachBeginning (custom.js:1388)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    at t.b.updateProgress (allscripts.js:781)
    at t.b.slideTo (allscripts.js:782)
    at t.b.init (allscripts.js:782)
    at t (allscripts.js:783)
    at HTMLDivElement.<anonymous> (allscripts.js:781)
    at each (allscripts.js:783)
    at t (allscripts.js:781)
    at VitrineTheme.product_thumbnails (custom.js:1367)
    custom.js:1388 Uncaught TypeError: r.slideTo is not a function
    at Object.onReachBeginning (custom.js:1388)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    at t.b.updateProgress (allscripts.js:781)
    at t.b.slideTo (allscripts.js:782)
    at t.b.init (allscripts.js:782)
    at t (allscripts.js:783)
    at HTMLDivElement.<anonymous> (allscripts.js:781)
    at each (allscripts.js:783)
    at t (allscripts.js:781)
    at VitrineTheme.product_thumbnails (custom.js:1367)
    custom.js:1381 Uncaught TypeError: r.slideTo is not a function
    at Object.onSlideChangeStart (custom.js:1381)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    at t.b.onTransitionStart (allscripts.js:782)
    at t.b.slideTo (allscripts.js:782)
    at Object.onSlideChangeStart (custom.js:1349)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)
    at t.b.onTransitionStart (allscripts.js:782)
    at t.b.slideTo (allscripts.js:782)
    at Object.onSlideChangeStart (custom.js:1381)
    at t.b.emit (allscripts.js:782)

    Now I can’t change picture in the modal at all, though only when I’m at single-product. In Archive everything works even though the same Console problems showing there.

    I’m running the theme in version 1.0.1498974811.

    Sorry, this forum is for verified users only. Please Login or Register to continue

Comments are closed.